Рубанок столярний ручний міні 15 мм Takagi
Замовити в 1 клік
Ми доставимо Ваше замовлення протягом 1-2 днів з моменту замовлення
Гарантія якості
Ми продаємо тільки сертифіковану та якісну продукцію
Обмін та повернення
Ви можете обміняти продукцію належної якості протягом 14 днів
Знижки
Ми регулярно надаємо знижки нашим постійним клієнтам.
Японський ручний міні-рубанок Takagi 15 мм з плоскою підошвою
Міні-версія японського рубанка. Оснащений плоскою підошвою і кованим лезом. Тип Хіра Канна.
Відмінний універсальний японський рубанок. При правильній підготовці і хорошому заточуванні з цим інструментом приємно працювати, він забезпечує виключно чисті розрізи з гострою кромкою, яка прослужить дуже довго.
Розмір:
- Ширина леза: 15 мм
- Ширина корпусу: 28 мм
- Загальна довжина: 115 мм
Цей японський міні-рубанок виготовлений з деревини білого дуба і має лезо, що заточується.
Увага! Цей столярний рубанок не має стружколома.
Загальна довжина рубанка становить лише 115 мм при ширині 28 мм. Підошва і лезо цього міні-рубанка плоскі.
Цей рубанок по дереву використовується для тонкої роботи, залишаючи гладкий, шовковистий блиск на вашій струганій поверхні.
Лезо виготовлене з високоякісної кованої вручну високовуглецевої сталі Hitachi, регулюється за глибиною і поміщене в корпус з добірного японського білого дуба.
Щоб використовувати цей японський теслярський рубанок Takagi Kanna White Oak Handle, просто міцно візьміть рубанок обома руками та, чинячи постійний відповідний тиск донизу на деревину, яку ви хочете розрізати, плавно потягніть рубанок прямо на себе, розрізаючи деревину під прямим кутом.
Щоб зняти лезо, просто вдарте по скосу на задньому боці рубанка кілька разів м'яким молотком (шкіра, поліестер або дерево), утримуючи рубанок рукою і натискаючи на лезо великим пальцем, поки лезо не звільниться.
Щоб заточити, зніміть лезо і проведіть ним по точильному каменю відповідної зернистості, поки не буде досягнуто бажаної гостроти, перш ніж заточити лезо на шкіряному ремені за допомогою ювелірного рум'яна.
Особливості японських рубанківTakagi:
На відміну від західних рубанків, японські рубанки Kanna призначені для використання під час руху «на себе».
Ріжуча кромка виготовлена з «білої паперової сталі» Hitachi (60-62HRC) для гостроти і довговічності, ламінована м'якшою сталлю, що полегшує заточування.
Традиційна порожниста задня частина (Ura) для простоти заточування
Кути і глибина різу повинні регулюватися сталевим молотком або киянкою
Сталь містить багато вуглецю, тому потребує особливого догляду для запобігання корозії
Корпус виготовлений із білого дуба.
Догляд за інструментом
Традиційний японський рубанок із вуглецевої сталі вирізняється винятково гарною стійкістю кромки. Однак він виготовлений із вуглецевої сталі, дуже твердої, але також тендітної (більш тендітної, ніж звикла більшість людей) та іржавіючої. Тому добре доглядайте за цим інструментом, тримайте інструмент у чистоті після використання і час від часу протирайте лезо олією камелії.
Корпус потребує регулярного догляду - підошву необхідно час від часу перевіряти на площинність і коригувати наждачним папером або скребком.
Виробник: Takagi (Японія).